سفیرلینک چگونه کار میکند؟

توضيح: اين پست را قبلا در سفيرلينك منتشر كرده بودم كه بدليل اينكه فيلتر شده، با استفاده از  گودر كپيش كردم و در اينجا منتشرش كردم!

سفیرلینک قبلا با MT کار میکرده و اینک از وردپرس استفاده میکند. این پست یک راهنمای فوری  مخصوص کاربران  سفیر است اما به درد کسان دیگری که از وردپرس استفاده میکنند هم میخورد.

۱- کاربران سفیرلینک برای اضافه کردن لینک بایستی ابتدا به کنترل پنل وردپرس لاگین کنند. برای این منظور میتوان روی “ورود” در نوار کناری صفحه اصلی سفیر، کلیک کرد و یا اینکه مستقیما این آدرس  را در نوار آدرس مرورگر وارد کرد http://www.safirlink.com/wp/wp-login.php

2- در صفحه نشان داده شده “شناسه” و “رمز” را وارد کنید. در صورت صحت این دو، وارد کنترل پنل خواهید شد (پیشخوان)

۳– در نوار کناری، روی “نوشته ها” و سپس “افزودن نوشته” کلیک کنید تا وارد محیط ادیتور شوید. محیط ادیتور دارای شکل زیر است که برای توضیح آن بخشهایی از آنرا به رنگ قرمز لیبل‌گذاری کرده‌ام و در ادامه توضیح داده شده است:

اولا برای مشاهده تصویر فوق (مجهز به لینک) در اندازه بزرگتر، میتوانید روی آن کلیک کنید. بهتر است تصویر فوق را در تب دیگری در فایرفاکس باز کنید تا دم دست باشد.
و اما توضیحات بخشهای مختلف تصویر:
– شماره ۳ در تصویر فوق، با شماره ۳ در این پست مرتبط است!
– در ناحیه A بایستی عنوانی برای پست (یا همان نوشته) تایپ کنید.
– در ناحیه B بایستی متن پست را وارد کنید. متن پست میتواند حاوی  نوشته و … باشد.
– بخش C نوار ابزار ادیتور است. این نوار ابزارهای مختلفی را در خود دارد که در ادامه برخی از مهمترین آنها تشریح خواهد شد. با استفاده از این ابزارها، میتوان متن پست را به شکل دلخواه در آورد (بولد رنگی و …)، لینک داد (لینک داده شده در اینجا، لینک به همین پست است!)، تصویر در متن اضافه کرد و …
– پس از تکمیل و تنظیم متن پست، برای انتشار میتوان از بخش D استفاده کرد. کافیست روی دکمه “انتشار” کلیک کنید. به همین سرعت و به همین سادگی!

۴- و اما  در مورد برخی ابزارها:

تصویر فوق گویاست و البته با کلیک قابل نمایش در اندازه بزرگتر!

تصویر فوق هم، همانطور! ضمنا ابزار آخری در  تصور اخیر بسیار مهم است و برای سفیرلینک، پرکاربرد. اگر بخواهید برای قسمتی از متن لینک اضافه کنید، یادتان نرود که اول باید آن قسمت را انتخاب کنید (با drag موس و یا با shift و کلیدهای انتقال کرسر صفحه کلید، همان ۴ فلش)

خب، پس از کلیک روی ابزار “گذاشتن/ویرایش پیوند” شکل فوق نمایش داده میشود. در قسمت “نشانی URL پیوند” آدرس لینک را وارد میکنید. برای سرعت دادن به کار، میتوانید آدرس لینک را قبلا copy کرده و در اینجا paste کنید. سپس روی دکمه “گذاشتن” کلیک کنید.

پاک کردن (حذف) لینکی که قبلا داده شده پس از کلیک روی نوشته‌ی مربوطه!

اگر نوار ابزار ادیتور شما یک سطری است، روی شکلک فوق کلیک کنید تا بقیه ابزارها را مشاهده کنید و برعکس

یک عکس خوب، گویاتر از هزار نامه است!

تصاویر فوق (که همگی مجهز به لینک هستند) از صفحات ۳۵ الی ۳۷ «مرجع کامل وردپرس» انتخاب شده‌اند. توصیه من، مطالعه بخشهای موردنیاز از مرجع مذکور برای تکمیل دانسته‌هاست!

۵- فراموش نکنید که در پایان کار، روی “بیرون رفتن” در محل گوشه‌ی بالا –  سمت چپ تصویر فوق (در کنترل پنل) کلیک کنید تا دیگران نتوانند از شناسه کاربری شما سوء استفاده کنند و به نام شما مطالبی را منتشر کنند. موفق باشید

راستی
در نوار کناری کنترل پنل، در قسمت “کاربران – شناسنامه شما” میتوانید اسم و مشخصات خود را وارد کنید و نامی که در زیر پست شما منتشر میشود را از شناسه کاربریتان متمایز کنید.

لطفا اگر سوالی دارید، کامنت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *