کلیاتی درباره وبلاگ و وبلاگنویسی

1- کتاب الکترونیکی فوق توسط مرکز اطلاع‌رسانی بسیج منتشر شده که برای دانلود میذارمش.راستش این آموزش وبلاگنویسی به بسیجیان به نظر من بسیار کار خوبیه و من حاضرم به هر تعداد بسیجی علاقمند که باشه مجانی و خصوصی آموزش بدم. کتاب فوق رو هم هنوز نگاهش نکردم ولی به احتمال زیاد باید حاوی مطالب جالبی باشه.

weblognevisi

2- دیروز وقتی این کامنت رو گذاشتم،با خودم فکر میکردم کاش یه منبعی بود که در اون لیست کلیه جرائم و مجازاتهای اسلامی بود. مثلا نوشته بود که مجازات بی‌حجابی در اسلام شلاق یا زندان یا اعدام نیست (یا هست؟!) ولی مجازات دزدی، قطع دست دزد هست و مجازات زنای محصنه، سنگسار! در اینصورت با مقایسه مجازاتها با هم میشد فهمید که چه گناهی بدتر و بزرگتره! نمیدونم، شاید دوست عزیزم نویسنده وبلاگ «من و متعه‌ام» بتونه مرجعی رو معرفی کنه؟!

3- راستی یه نگاه هم به این لینک بندازید. جالبه!

3 Replies to “کلیاتی درباره وبلاگ و وبلاگنویسی”

  1. من و متعه ام

    ما در اسلام یه مجازاتایی داریم به اسم «حدود» که معلومه. مثلا : الزانی و الزانی فاجلدوا کل واحد منهما مئة جلدة
    هر کی زنا کرد (غیر شوهردار یا همون غیرمحصنه) صد ضربه شلاق.
    و یه مجازاتایی هم که داریم اسمش «تعزیر» هست و اینا در اسلام تعیینش به عهده قاضی و … گذاشته شده.

    متاسفانه مجازات «زندان» در اسلام در موارد بسیار بسیار معدودی داریم و کشور مثلا اسلامی ما مجازات «زندان» را به عنوان «تعزیر» برای بسیاری مجازاتها در قانونش وضع کرده!

    یک بنده خدای مطلعی میگفت که این کار صهیونیستهاست که زندان را برای انواع جرمها با وسائل مختلف وارد قانون کشورها کردند (و ایران هم به تبعیت دیگر کشورها وارد میکند) و هدف آن افزایش فساد است چرا که وقتی مثلا مردی زندان رفت برای بدهی، نه فقط دردی از جامعه حل نمیشود بلکه یکی از اعضاء جامعه فلج میشود و به تبع آن چه بسا همسر و دخترهایش هم در مضیقه مالی و فساد قرار گیرند.

    ======================
    عرض شد که مجازاتها دو دسته اند : «حدود» و «تعزیرات»

    که اولی مشخص است و دومی بر عهده قاضی

    اگر شما به کتب فقهی نگاه بیندازید و بخش «الحدود و الدیات» را ببینید مجازات و دیه» جرمهای مختلف بیان شده.

    البته به نظرم میرسد که شاید کتاب «مسائل العددیه» آقای صاحب الزمانی (که فکر کنم فقط در زادگاه آن مرحوم ؛ شهر بروجرد یافت شود) مرتبط ترین کتاب با این علاقه شماست و تمامی احکام فقهی اسلام که در آن بحثی از عدد شده در آن کتاب جمع اوری شده.

    اما دو نکته پایانی :
    1. از روی حدود نمیتوان فهمید که کدام گناه سنگین تر است. (یعنی حکمت کم و بیش بودن مجازات دنیایی لزوما متناسب با مجازات اخروی نیست و ممکن است برای مصالح دیگری باشد)
    2. گفته اید که مجازات دزدی قطع دست است و … اما میدانید که شرایط زیادی دارد که اکثر آنها در جامعه ما محقق نیست و لذا اگر کسی دزدی کرد نمیتوان دستش را قطع کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *